Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

rob-simone

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Rob&Simone via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 09-11-2015 Home sweet home (5)
  • 08-11-2015 Hongkong The City (4)
  • 07-11-2015 Naar Hong Kong (2)
  • 06-11-2015 Laatste dag ... (7)
  • 05-11-2015 Strand (4)

Statistieken

Dit dagboek is 7359 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Whitsunday Islands

Toon op kaart

30 oktober 2015 | Door: rob-simone

Aantal keer bekeken 151   Aantal reacties 3   Airlie Beach, Australië
a A

Whitsunday Islands

Gisteren nog heerlijk buiten gezeten. Een mooie, warme avond en voordat we zijn gaan slapen hebben we nog even de airco in de camper aangezet, om enige verkoeling te krijgen.

Vanmorgen zijn we om 9 uur gaan varen. Een leuke, niet te grote boot (iets meer dan 25 mede-opvarenden) en geen (overbodige) muziek of zo tijdens het varen.
Uiteraard zijn we naar Whitsunday Heaven beach geweest. Het is inderdaad een prachtig strand, mooi wit zand en de bomen die tot aan de rand van het strand staan, maar we hebben mooiere gezien (wij vinden het strand van de Pi Pi eilandjes nog steeds het mooiste dat we hebben gezien).
Verder een gezellige BBQ, waar een paar vogels in no time Simone's halve maaltijd hadden gegapt. Daar liepen ook nog 2 leguanen rond van zo'n 60-70 cm lengte. Gezellig.

Uiteraard moest er ook gesnorkeld worden. In eerste instantie vond ik het qua mooie visjes wat tegen vallen, maar toen de bemanning zich er mee ging bemoeien (lees: de vissen voeren), kwamen er plotseling prachtige, grote vissen te voorschijn. Hartstikke mooi. Daarna nog lekker een dik half uur varen in het namiddag zonnetje. Een echte vakantiedag.

We hebben net het zoute water van ons afgespoeld en gaan dadelijk lekker een happie eten in een bistro die een paar honderd meter verder ligt. Ze hebben live muziek hebben we gezien, dus wellicht moeten de beentjes nog van de vloer en kan het nog een lange nacht worden.

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Foto's bij verslag (4)

Ga naar het overzicht

Reacties (3)

30 oktober 2015 13:46 | Door: Henk

Het blijft leuk om jullie dagelijkse verhalen te lezen en de mooie plaatjes te bekijken.
Geniet er van !! (p.s. ik geniet ook volop van mijn vrije tijd)

30 oktober 2015 17:07 | Door: Chantal

Echt heel mooi!

1 november 2015 00:18 | Door: Nicole

Het was weer mooi zo te zien!